Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Nemoc je projev psychiky, která není v pořádku. Negativním myšlením se zablokuje určitý meridián a v páru orgánů /dutý a plný/, zpravidla omarodí ten méně důležitý- obrana organismu Proto je tak důležité pozitivní myšlení, láska, tolerance či respekt, smysl pro humor a životní optimismus. Funguje i kniha života a zrcadlo života- co dáváme druhým, časem se nám vrátí. Kdykoli jsem měl dobrou náladu, zpravidla se mi vše dařilo.. Zloba, nenávist a zášt podle mě vede k srdečním nemocím, hlavně k infarktu, mozkové mrtvici atd. Psychika je ve zdraví mimořádně důležitá!

1 0
možnosti
Foto

Proto je v dnešní době jednou z nejčastějších příčin úmrtí právě infarkt myokardu. Je tomu tak, to každopádně. Všechno je propojené a důležité je pozitivní myšlení, to je základ.

1 0
možnosti

Vztahy mezi mojí duší, mým tělem a mým duchovnem jsou jistě složitější. Sigmund Freud by asi mluvil o Eco, Id a Superego. Ale je vcelku jedno, jak to pojmenuji. Ale to je jen jeden vztahový okruh. Další je mezi mnou a mojí rodinou, mými přáteli, mými spolupracovníky, s mými sousedy...

A každý porušený vztah zavdává příčinu vnitřního nesouladu a potenciálně může být příčinou nemoci.

:-)

1 0
možnosti

To je sice hezké a možná i pravda, ale jak z toho ven?

0 0
možnosti
Foto

To je právě to - člověk si myslí, že už je třeba z toho venku, ale ono se mu pak zase něco přihlásí, takže je to neustálé zjišťování příčin a následků a hledání pravdy v životě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 517x
pedikér/masér/lektor

Seznam rubrik